За 24 часа нови 72, а додека нови градови се Радовиш и Крушево, ова е табелата за денес

 Breaking News

За 24 часа нови 72, а додека нови градови се Радовиш и Крушево, ова е табелата за денес

За 24 часа нови 72, а додека нови градови се Радовиш и Крушево, ова е табелата за денес
April 05
13:10 2020

За денеска, недела, 5 април 2020 година за последни 24 часа регистрирани се 72 нови на ниво на цела Македонија.

Додека пак по градови имаме два нови градови во листата, а тоа се Радовиш со 1 и Крушево со 2 случаи.

Вака изгледа новите случаи за последните 24 часа по градови: Скопје – 14, Куманово -21, Штип – 1, Прилеп – 9, Тетово-12, Струга- 1, Велес – 1, Битола – 2, Гостивар – 1, Радовиш – 1, Крушево – 2, Кочани – 7.

Со овие нови денешни случаи, вкупната бројка на ниво на цела територија на Република Македонија изнесува 555 лица.

Во продолжение целосниот статус на министерот Венко Филипче:

Related Articles