За Мијалков вечерва се огласи и Заев, Спасовски беше веднаш до него, видео

 Breaking News

За Мијалков вечерва се огласи и Заев, Спасовски беше веднаш до него, видео

За Мијалков вечерва се огласи и Заев, Спасовски беше веднаш до него, видео
February 23
21:15 2021

Во координирана акција помеѓу сите институции, Сашо Мијалков се пријави во Обвинителството за организиран кp иминал и со тоа е обезбеден неговиот пp итвор.

Во изминатите 40 часа институциите на Владата, во координација со правосудните органи, спроведовме акција со детални постапки кои дадоа резултат и ги елиминираа сите можности Сашо Мијалков да ја напушти државата.

Им благодарам за овој значаен успех на сите надлежни министерства и агенции, судот и јавното обвинителство кои дадоа придонес.

Останува нашата посветеност и одлучност и барање да се истражат пропустите поради кои се случи бегството, за што секако ќе следи одговорност.

Related Articles