Заев со честитка: Да живее Република Северна Македонија

 Breaking News

Заев со честитка: Да живее Република Северна Македонија

Заев со честитка: Да живее Република Северна Македонија
September 08
16:36 2019

Премиерот Зоран Заев по повод Денот на независноста напиша честитка на Твитер. – „На 8 септември 1991, Денот на независноста ни покажа дека слободата и самостојноста ги имаат најубавите бои. Радоста, среќата и убавината што ја преплавија нашата татковина, треба да ги паметиме секогаш. Нека е вечен. Да живее Република Северна Македонија“, напиша Заев.

Related Articles