Заев со радосна вест за сите што скенираат фискални сметки

 Breaking News

Заев со радосна вест за сите што скенираат фискални сметки

Заев со радосна вест за сите што скенираат фискални сметки
June 30
10:20 2020

Враќаме уште повеќе пари кај граѓаните. Го креваме прагот за месечен поврат на ДДВ од 600 на 800 денари месечно! Стотици илјади граѓани продолжуваат да бидат фискални инспектори со што ја намалуваме сивата економија. #Можеме уште повеќе, уште подобро! – Напиша лидерот Заев на својата фејсбук страница, каде објави и фото:

Related Articles