Заев со нoва меpка: По 20 000 евра за млади земjоделци

 Breaking News

Заев со нoва меpка: По 20 000 евра за млади земjоделци

Заев со нoва меpка: По 20 000 евра за млади земjоделци
November 22
21:00 2019

Премиерот Зоран Заев на својата фејсбук страница ја објави новата мерка за младите земјоделци, тој напиша: Со новата мерка за неповратна финансиска поддршка од 20.000 евра, ги мотивираме младите земјоделци да се занимаваат со земјоделство, да останат во својот роден крај. Со вложувањето во младите земјоделци, вложуваме во развојот на земјоделството.

Related Articles