Заев со нова владина мерка за поврат до 18.000 денари, аплицирајте преку линkот

 Breaking News

Заев со нова владина мерка за поврат до 18.000 денари, аплицирајте преку линkот

Заев со нова владина мерка за поврат до 18.000 денари, аплицирајте преку линkот
November 06
21:55 2019

Сите граѓани кои ќе купат и вградат уред на погон на течен гас (ТНГ), метан или друг вид алтернативно гориво во возилата ќе имаат можност да остварат поврат од 50% од трошокот, до 18.000 денари, напиша премиерот Заев на својата фејсбук страница, каде додаде: Ве повикувам да ја искористите новата мерка, како една од мерките за намалување на аерозагадувањето со аплицирање преку следниот линк. Да ја заштитиме животната средина, да возиме еколошки. – Додаде Заев на својот пост на фејсбук, каде го објави и владиниот линк каде граѓаните можат да аплицираат.

Related Articles