Заев со видео обраќање објави важна мерка – Поголема плата за 3.000 денари на сите вработени, а во септември ќе има дополнителни 5% покачување на сите воспитувачки во градинките

 Breaking News

Заев со видео обраќање објави важна мерка – Поголема плата за 3.000 денари на сите вработени, а во септември ќе има дополнителни 5% покачување на сите воспитувачки во градинките

Заев со видео обраќање објави важна мерка – Поголема плата за 3.000 денари на сите вработени, а во септември ќе има дополнителни 5% покачување на сите воспитувачки во градинките
July 29
06:05 2019

Воспитувачките во градинките добиваат драстично зголемување на платите! Над 3.000 воспитувачки ќе добијат 3.000 денари поголема плата, а во септември ќе имаат и дополнително покачување од 5%! Тие се грижат за нашите деца, за иднината на државата. Посветено работиме за сите граѓани и се грижиме за вработените. Вложуваме во иднината на Северна Македонија – Напиша премиерот Зоран Заев на својата фејсбук страница каде го објави и своето видео обраќање до граѓаните:

Related Articles