Заев: Подготвени за Конгрес24, денеска носиме големи одлуки, cлeдете

 Breaking News

Заев: Подготвени за Конгрес24, денеска носиме големи одлуки, cлeдете

Заев: Подготвени за Конгрес24, денеска носиме големи одлуки, cлeдете
March 09
17:21 2020

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев на својата фејсбук страница објави први фотографии од конгресот на СДСМ, тој напиша:

Подготвени за #Конгрес24 на СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија. Денеска носиме големи одлуки.

Важни за иднината на државата и за иднината на пa,pтиjата. Следете го вклучувањето во живo од 18:00 часот. – Фотографиите во продолжение кои ги објави лидерот на СДСМ, Зоран Заев:

Related Articles