Заев објави видео спот од поле: Парите се враќаат кон земјоделците како никогаш досега, се грижиме за земјоделците

 Breaking News

Заев објави видео спот од поле: Парите се враќаат кон земјоделците како никогаш досега, се грижиме за земјоделците

Заев објави видео спот од поле: Парите се враќаат кон земјоделците како никогаш досега, се грижиме за земјоделците
October 07
08:16 2019

Премиерот Заев пред неколку денови беше во посета на Лозово. Денес на неговата фејсбук страница објави видео спот снимен во поле со наслов: Се грижиме за земјоделците и нивните семејства, a во опис се делови кои тој ги зборува во спотот: Парите се враќаат кон земјоделците како никогаш досега. Должност на Владата е да се грижи за земјоделците и нивните семејства. – Погледнете го видеото во продолжение:

Related Articles