Заев најави дека бројчаникот ќе заврти, за почеток 20 милиони евра

 Breaking News

Заев најави дека бројчаникот ќе заврти, за почеток 20 милиони евра

Заев најави дека бројчаникот ќе заврти, за почеток 20 милиони евра
July 11
22:24 2019

Конфискацијата од фирмата на Кочан ќе го заврти бројчаникот, очекуваме решение од судот за близу 20 милиони евра, рече премиерот Зоран Заев во вечерашното гостување на ТВ Клан. Трансмет 18 милиони евра од Кочан, други одлуки 2 милиони, судот кога ќе донесе конечна пресуда, бројчаникот ќе заврти, рече Заев.

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles