Заев му се обрати на новинар со колега, па се насмевна и рече: Никогаш не се знае, можеби ќе си ги смениме местата

 Breaking News

Заев му се обрати на новинар со колега, па се насмевна и рече: Никогаш не се знае, можеби ќе си ги смениме местата

Заев му се обрати на новинар со колега, па се насмевна и рече: Никогаш не се знае, можеби ќе си ги смениме местата
July 25
07:46 2019

Премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција направи мал гаф нарекувајќи го еден од новинарите „колега“. Откако ја сфати грешката низ намсевка Заев кажа никогаш не се знае што може животот на донесе и дека можеби и тој еден ден ќе биде новинар, а новинарот премиер.

Related Articles