Заев кажа кој го снимал на ручек во ресторан во Струмица

 Breaking News

Заев кажа кој го снимал на ручек во ресторан во Струмица

Заев кажа кој го снимал на ручек во ресторан во Струмица
May 19
20:51 2020

Зоран Заев, претседателот на СДСМ, на денешната прес-конференција изјави дека Александар Верушевски, синот на разуз навачот Зоран Верушевски, го снимал тај но на ручек кај него на гости во Струмица пред четири години, објави Прес24.

Тоа е всушност објавениот разговор од 2016 кој изминатиот период беше објавен како аудио-запис во кој Заев ги искажува своите ставови за невладините организации. Заев вели дека свиркачот е синот на Верушевски.

Тоа не беше пред сто години, беше пред четири години. Сега знам дека тоа беше Александар Верушевски. Разговорот јасно ми покажува кој е тоа. Ние сме во добри односи, секој со својата одговорност.

Тој така одлучил, така направил. Јас сум близок со неговото семејство, но ете така одлучил мојот пријател и така направил, рече Заев, одговарајќи на новинарско прашање. ИзворПрес24.

Related Articles