Заев и Мицкоски открија каде ќе слават Нова Година, едниот во државава, другиот надвор од неа

 Breaking News

Заев и Мицкоски открија каде ќе слават Нова Година, едниот во државава, другиот надвор од неа

Заев и Мицкоски открија каде ќе слават Нова Година, едниот во државава, другиот надвор од неа
December 29
19:37 2019

За Нова Година сите прават планови со кого и каде ќе слават, а за своите планови открија и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, како и премиерот Зоран Заев.

Лидерот на опозициската партија, Христијан Мицкоски, на новинарите вчера им откри дека Новата 2020. година ќе ја пречека тука во Македонија во домот на другар од детството каде ќе бидат собрани како семејства.

Заев за Нова Година пак оди во Германија со сопругата и децата, исто така кај другар. Извор Прес24.

Related Articles