Заев: Имајте убави последни денови од 2019 година

 Breaking News

Заев: Имајте убави последни денови од 2019 година

Заев: Имајте убави последни денови од 2019 година
December 30
20:47 2019

Премиерот Зоран Заев преку својата фејсбук страница објави фотографии од неговото семејство но и честитка за Нова Година. Тој напиша: Празниците носат посебни чувства на радост, топлина и убавина во секој дом. Да ги искористиме за да се видиме со најблиските, да си раскажеме и заеднички да се подготвиме за новите предизвици. Имајте убави последни денови од 2019 година и дочекајте ја Новата 2020 со љубов и ентузијазам.

Во продолжение неговиот статус, каде објави и неколку фотографии:

Related Articles