Заев: Донесени се одлуки, државата ги спасува работните места на граѓаните

 Breaking News

Заев: Донесени се одлуки, државата ги спасува работните места на граѓаните

Заев: Донесени се одлуки, државата ги спасува работните места на граѓаните
April 01
14:12 2020

Лидерот на СДСМ, господинот Зоран Заев на својата фејсбук страница објави статус со кои што пишуа дека се донесени важни одлуки и дека државата ги спасува работните места на граѓаните. Воедно додава дека драго му е што Владата на Северна Македонија прифатила и усвоила голем дел од економските мерки што ги предложил токму Зоран Заев и економскиот тим на СДСМ. Заев додава дека овие мерки се вредни 200 милиони евра и се мерки на солидарност. Во продолжение прочитајте го целосниот негов фејсбук статус:

Related Articles