Заев: Во тек е огромен инвестициски циклус во Северна Македонија, 800км патишта се градат, реконструираат и рехабилитираат

 Breaking News

Заев: Во тек е огромен инвестициски циклус во Северна Македонија, 800км патишта се градат, реконструираат и рехабилитираат

Заев: Во тек е огромен инвестициски циклус во Северна Македонија, 800км патишта се градат, реконструираат и рехабилитираат
November 07
16:09 2019

Во тек е огромен инвестициски циклус за развој на патната мрежа во Северна Македонија. Се градат, реконструираат и рехабилитираат патишта во должина од околу 800 километри. Исто така се градат и санираат мостови. Поврзувањето преку добра, модерна и функционална патна инфраструктура е од исклучителна важност за граѓаните, економскиот раст и развојот на државата. – Напиша денес премиерот Зоран Заев на својата фејсбук страница:

Related Articles