Заев видео: Очекуваме чисто признавање на македонскиот јазик, на македонскиот народ

 Breaking News

Заев видео: Очекуваме чисто признавање на македонскиот јазик, на македонскиот народ

Заев видео: Очекуваме чисто признавање на македонскиот јазик, на македонскиот народ
January 24
15:02 2021

Очекуваме чисто признавање на македонскиот јазик, на македонскиот народ. За идентитетски прашања никаде во свет не се преговара. Ниту пак ние ќе преговараме. – Напиша премиерот Зоран Заев на својата страница, каде објави и видео запис:

Related Articles