Заев: Администрацијата ќе ја намалиме и ќе ги укиниме патните трошоци за пратениците

 Breaking News

Заев: Администрацијата ќе ја намалиме и ќе ги укиниме патните трошоци за пратениците

Заев: Администрацијата ќе ја намалиме и ќе ги укиниме патните трошоци за пратениците
June 28
12:09 2020

Време е за ред, правда и дисциплина – Напиша Зав на фејсбук, каде и додаде:

Администрацијата мора да им служи на граѓаните и затоа, дополнително ја професионализираме и ја намалуваме за 20%.

Ги укинуваме патните трошоци за пратениците во Собранието.

Воведуваме законска обврска за јавна објава на сите службени трошоци на сите функционери во извршната, локалната и судската власт.

#Можеме уште повеќе, уште подобро – пишуа Заев на својата фејсбук страница.

Related Articles