Жeната која пред 11 години го хранела Pоналдо – Секоја вечер му давав хамбургер, а мојот син не ми Bepува

 Breaking News

Жeната која пред 11 години го хранела Pоналдо – Секоја вечер му давав хамбургер, а мојот син не ми Bepува

Жeната која пред 11 години го хранела Pоналдо – Секоја вечер му давав хамбургер, а мојот син не ми Bepува
September 20
14:02 2019

Интервјуто на Кристијано Роналдо со славниот новнар Пирс Морган го воодушеви целиот свет, предизвика многу коментари но и една неверојатна потрага.

Роналдо во интервјуто изјави дека на 11 и 12 годишна возраст, како многу сиромашно дете живеел во интернатот на клубот, немал пари и не бил со семејството.

Во тој период често бил гладен, му помагале жените кои работеле во МекДоналдс во близина на стадионот, му давале бесплатни сендвичи.

Би сакал да ги пронајдам, да им се заблагодарам, сакам да им дадам нешто за возврат бидејќи никогаш не сум заборавил што тие направија за мене- изјави Роналдо во интервјуто.

По ова се појави жена која во детството му помагала на Роналдо. Станува збор за Паула, а според нејзините искази, таа секоја вечер ги хранела момчињата кои играле фудбал во Лисабон.

Се појавуваа кај ресторанот секоја вечер, а кога ќе останеа хамбургери имавме дозвола од менаџерот да ги дадеме на децата, а меѓу тие деца беше и Роналдо, кој беше најплашлив од неа.

И понатака се смеам кога ќе се сетам. Му кажав на син ми, но тој мисли дека го ла жам и не може да поBepува дека некогаш неговата мајка му давала сендвичи од Мекдоналдс на Роналдо, но мојот сопруг знае.

Кога доаѓаше да ме земе од работа ги гледаше децата кои чекаа сендвич а тука беше и Кристијано Роналдо. рекла Паула.

Related Articles