Ете затоа е Mepkeл – Купува сливи на пазар платени од сопствен џеб, нашите воопшто не се такви (фото)

 Breaking News

Ете затоа е Mepkeл – Купува сливи на пазар платени од сопствен џеб, нашите воопшто не се такви (фото)

Ете затоа е Mepkeл – Купува сливи на пазар платени од сопствен џеб, нашите воопшто не се такви (фото)
August 27
19:18 2019

На социјалните мрежи кружи фотографија од Aнгeлa Mepkeл каде што се гледа како посетува пазар и пазари. Во коментарот над сликата стои дека, земјата која што на светот му продава автомобили за 160 милијарди долари, нејзината претседателка си купува сливи од пазар. Нема бесплатни привилегии, нема стан или електрична енергија гага, ниту телефон. Си купува со сопствени средства. Всушност коментаторот не е нејзин обожавател но сака да каже дека нашите владетели воопшто не се такви. Фото:

Related Articles