Еве неколку замени за името Македонија за честитки за политичapи кои не смеат да го напишат

 Breaking News

Еве неколку замени за името Македонија за честитки за политичapи кои не смеат да го напишат

Еве неколку замени за името Македонија за честитки за политичapи кои не смеат да го напишат
September 08
07:37 2020

Замени за името Македонија за честитки за политичари кои не смеат да го напишат:

– нашата земја
– нашата држава

– 30-тата членка на НАТО
– 🇲🇰

– земјата што се наоѓа јужно од Србија, западно од Бугарија, северно од Грција, источно од Албанија
– 🔴🟡🔴🟡🔴🟡

– единствената земја која изгуби од Андора во фудбал
– земјата во која е роден Цветин Чилиманов

– земјата на сонцето ама не Јапонија
– ➡️🇦🇱🇧🇬⬅️🇬🇷⬆️⬇️🇷🇸

– републиката

– земјата со најевтина струја во Европа

Related Articles