Д-р Жан Митрев со информација до граѓаните: Со примена на оваа нова метода, досега во нашата клиника се излечени 25 лица

 Breaking News

Д-р Жан Митрев со информација до граѓаните: Со примена на оваа нова метода, досега во нашата клиника се излечени 25 лица

Д-р Жан Митрев со информација до граѓаните: Со примена на оваа нова метода, досега во нашата клиника се излечени 25 лица
July 09
11:16 2020

Д-р Жан Митрев потврди дека на неговата клинига успешно се лекуваат пациенти кои што се позитивни од коронавирусот. Оттаму велат дека со примената на еден нов концепт на хемофилтрација, прочистување на крв та, досега на клиниката Жан Митрев се излечени 25 пациенти кои што биле во многу тешкасостојба, како последица на коронавирусот. Д-р Митрев вели дека веќе три седмици ја применуваат оваа метода и досега истата дала одлични резултати. Оваа техника на која ние пристапуваме дава одлични резултати, резултатите се евиденти. Загрижувачки е тоа што имаме сè повеќе млади пациенти. Ова етешкаболест, многу агр есивна и досега во светски рамки нема концепт како треба пациентите да се третираат. Видео:

Related Articles