Д-р Даниловски: Kapантин во траење од две до три недели би го спречил есенскиот бран на коронавирусот, но би довел до социјална и економска kaтастpoфа

 Breaking News

Д-р Даниловски: Kapантин во траење од две до три недели би го спречил есенскиот бран на коронавирусот, но би довел до социјална и економска kaтастpoфа

Д-р Даниловски: Kapантин во траење од две до три недели би го спречил есенскиот бран на коронавирусот, но би довел до социјална и економска kaтастpoфа
October 25
21:28 2020

Како што вели Д-р Даниловски, дека кapaнтин во траење од две до три недели би го спречил есенскиот бран на коронавирусот, но би довел до социјална и економска катастpoфа, вели епидемиологот, Проф. д-р Драган Даниловски за Вестите на Канал 5 телевизија. Во продолжение погледнете го неговото видео интервју:

Related Articles