Дрон видео спот од граѓанскиот протест против неправдата во Скопје

 Breaking News

Дрон видео спот од граѓанскиот протест против неправдата во Скопје

Дрон видео спот од граѓанскиот протест против неправдата во Скопје
February 25
21:24 2020

Огромна благодарност до народот кој излезе масовно, излезе во огромен број и даде црвен картон на неправдите, громогласно НЕ на “трас-трас” политиките на Заев. Македонците ја сакаат слободата и ова е доказ дека за неправдите Заев е виновен. Има разлика и не сме исти. Ова за нив е борба за спас на мафиjата, за нас е борба за спас на Македонија. Заев готов си! #ОбноватаДоаѓа – Напиша Мицкоски на својата фејсбук страница, каде објави и видео спот од граѓанскиот протест:

Related Articles