Доколку го изгребавте ламинатот или паркетот, вака решете го проблемот, состојката ја имате дома

 Breaking News

Доколку го изгребавте ламинатот или паркетот, вака решете го проблемот, состојката ја имате дома

Доколку го изгребавте ламинатот или паркетот, вака решете го проблемот, состојката ја имате дома
May 28
20:53 2019

Омекнувачот за алишта е одлично средство кое може да стане вистински помошник во домот. Обрнете внимание на овие идеи: Прозори – измешајте во празно шише омекнувач со вода, а потоа средството нанесете го на крпа и исчистете ги прозорите.

Стаклата ќе сјаат од чистина – без никакви траги и флеки. Ламинат и паркети – разредите помала количина омекнувач во кофа со вода. Избришете ги пдоовите. Ламинатот ќе свети како да е сега поставен.

Кожна јакна – ако сте ја извалкале кожната јакна, не брзајте веднаш со перење. Омекнувачот ќе го реши и овој проблем.

ПВЦ врати и плочки – ќе сјаат како нови ако ги исчистите со вода и омекнувач измешани во одно 4:1.

Related Articles