Доаѓа последниот неработен ден годинава, подгответе се за продолжен викенд

 Breaking News

Доаѓа последниот неработен ден годинава, подгответе се за продолжен викенд

Доаѓа последниот неработен ден годинава, подгответе се за продолжен викенд
November 21
22:55 2019

Доаѓа последниот неработен ден за оваа година, а со тоа и последниот продолжен викенд за оваа календарска година. Подгответе се за продолжен викенд, не чека последниот неработен ден за 2019. Денот на Македонската револуционерна борба – 23 Октомври беше неработен ден за сите граѓани, а до крајот на оваа година ни остана уште еден неработен ден и тоа во декември. На 8. декември, недела паѓа празникот Св. Климент Охридски, па се префрла за понеделник и со тоа се добива продолжен викенд.

Related Articles