Димитров со апел: Граѓаните да не патуваат, македонците кои се во странство да не се враќаат дома

 Breaking News

Димитров со апел: Граѓаните да не патуваат, македонците кои се во странство да не се враќаат дома

Димитров со апел: Граѓаните да не патуваат, македонците кои се во странство да не се враќаат дома
March 16
22:41 2020

Вечерва, на прес конференција, министерот за надворешни работи Никола Димитров со апел до македонските граѓани да не патуваат надвор од државата. Ве молам немојте да патувате. Македонски граѓанин кој утре ќе реши да оди некаде, неизвесно е кога ќе се врати, рече Димитров на прес. Апелираше и македонските граѓани кои живеат во странство, кои што имаат дома и престој во друга држава, да не се враќаат назад во татковината во овој период. Видео од пресот во продолжение:

Related Articles