Димитров: Не да се отселат во Германија, да останат и да имаат европски живот дома

 Breaking News

Димитров: Не да се отселат во Германија, да останат и да имаат европски живот дома

Димитров: Не да се отселат во Германија, да останат и да имаат европски живот дома
June 23
20:43 2020

Јас за нашата домашна задача и огромна шанса преку пристапните преговори со ЕУ да си создаваме европски услови за живот дома, а министерот Рот за поддршката на германското претседателство за нивно отпочнување … рече министерот за надворешни работи Никола Димитров на денешната онлајн панел дискусија со германскиот државен министер за Европа Михаел Рот и албанскиот колега Гент Цакај, видео во продолжение:

Related Articles