Детали: Полицискиот час од сабота од 19 часот, до вторник во 5 часот, jавува Вечер

 Breaking News

Детали: Полицискиот час од сабота од 19 часот, до вторник во 5 часот, jавува Вечер

Детали: Полицискиот час од сабота од 19 часот, до вторник во 5 часот, jавува Вечер
May 20
11:29 2020

Владата на РСМ предлага полицискиот час за престојниот викенд во кој се празнува Рамазан Бајрам и Свети Кирил и Методиј (недела и понеделник) да започне во сабота во 19.00 часот и да заврши во вторник во 05.00 наутро, дознавадознава Вечер.мк од извори на Илинденска. Повеќе детали во текот на неделава.

Related Articles