Детали: За два дена Али Ахмети ќе ви се обрати преку фејсбук

 Breaking News

Детали: За два дена Али Ахмети ќе ви се обрати преку фејсбук

Детали: За два дена Али Ахмети ќе ви се обрати преку фејсбук
June 03
13:46 2021

ДУИ без прецизни детали по најавеното изненадување на Ахмети.

Како што пишува Прес24, Од паp тијата во писмено соопштение само информираат дека Ахмети ќе им се обрати на граѓаните на 5 јуни преку порака на социјалните мрежи.

Претседателот на Демократската Унија за Интеграција, г. Али Ахмети по повод 19-годишнината од основањето на паp тијата, на 5 јуни (05.06.2021) во сабота, во 12:00 часот, ќе им се обрати на граѓаните.

Претседателот Ахмети преку социјалните мрежи ќе ја пренесе пораката упатена до сите членови на паp тијата и воопшто до сите граѓани на нашата земја.“ – велат од ДУИ.

Медиумите веќе пишуваат дека најавеното изненадување е заеднички кандидат со СДСМ за градоначалник на Град Скопје кој ќе биде етнички Албанец. ИзворПрес24.

Related Articles