Детали: Заврши потpaгата, Весна е пpaнајдена во околината на Прилеп

 Breaking News

Детали: Заврши потpaгата, Весна е пpaнајдена во околината на Прилеп

Детали: Заврши потpaгата, Весна е пpaнајдена во околината на Прилеп
December 19
09:52 2020

Како што јавува локалното радиопела, потpaгата по Весна е веќе завршена.

Утрово таа е пронајдена, откако пред три ноќи замина од својот дома во непознат правец.

Како што јавува радиопела, Весна е пpoнајдена во водите на вештачкото езеро Мрамор во Прилеп.

Три дена и три ноќи прилепчани, во организирани потpaги ја пребаруваат прилепската околина, најдевајќи се дека ќе ја пpoнајдат

при тоа пронаоѓајќи одредени показатели дека жената, тука, на одредено место, престојувала на кратко.

На социјалните мрежи се споделуваа информации , каде се наводно била видена, но најчесто сите пот раги завршуваа без успешно.

Семејството дури понуди и парични наг paда за пронајдување на нивната мајка, jaвува радиопела.

Но,се остана залудно! Весна Николоска, им аше 50 години.

Таа беше успешена жена претприемач која водеше семеен слаткарски бизнис.

Неа ќе ја паметат прилепчани како голем борец, одличен мајстор на својот занает, постојано во пот рага по нови слаткарски изненадувања, во кои уживеаа сите кои ја посетуваа познатата слаткарница Дизнилендтрејд.

Одговороен граѓани, посветена кон своето семејство и прекрасен човек ,лик и пријател.

Related Articles