Денеска Филипче сподели нов видео спот: Да ги прославиме празниците во кругот на најблиските и да ги почитуваме мерките

 Breaking News

Денеска Филипче сподели нов видео спот: Да ги прославиме празниците во кругот на најблиските и да ги почитуваме мерките

Денеска Филипче сподели нов видео спот: Да ги прославиме празниците во кругот на најблиските и да ги почитуваме мерките
December 27
12:40 2020

Денеска со хаѓтаг #ПразнувајОдговорно, министерот за Здравство, Венко Филипче објави нов видео спот.

Во видео спотот, актерите покажуваат како треба да се празнуваат празниците кои следат, фото сс:

Министерот Филипче во наслов на видео спотот напиша:

Да ги прославиме празниците во кругот на најблиските и да ги почитуваме мерките.

Related Articles