Денеска се огласи екс-премиерот Груевски: Властите се бавни, има доцнење речиси во се

 Breaking News

Денеска се огласи екс-премиерот Груевски: Властите се бавни, има доцнење речиси во се

Денеска се огласи екс-премиерот Груевски: Властите се бавни, има доцнење речиси во се
March 20
13:37 2020

Поранешниот премиер на Р.Македонија, Никола Груевски денеска се огласи преку голем фејсбук статус на неговата официјална фејсбук страница. Тој образложи целата ситуација во моментов во кој се најдува светот но и најмногу Македонија, како и тоа што мисли, што е позитивно во сета работа, што е бавно направено, што треба да се направи итн. Неговите мерки, предлози, идеа прочитајте ги во продолжение, каде за неговиот статус да го прочитате во целост ќе ви бидат потребни нешто повече од 15-тина минути, статус во прилог:

Related Articles