Денеска: Позитивен на коронавирусот поранешниот новинар, а сега кандидат за пратеник

 Breaking News

Денеска: Позитивен на коронавирусот поранешниот новинар, а сега кандидат за пратеник

Денеска: Позитивен на коронавирусот поранешниот новинар, а сега кандидат за пратеник
July 04
15:23 2020

Некогаш новинар во популарната А1 телевизија, а сега кандидат за пратеник на претстојните избори од коалицијата Обнова на Македонија на ВМРО-ДПМНЕ, Сафет Бишевац, е позитивен на коронавирусот. За исходот од направениот тест објави самиот на социјалните мрежи. Вели дека, и покрај тоа што максимално ги почитувал препораките за заштита, сепак тестирањето покажало дека е позитивен. Засега нема никакви симптоми, но со семејството во наредниот период ќе бидат во изолација и под надзор на матичен лекар. Во продолжение неговиот статус, интегрално:

Related Articles