Г.С.Давкова: Не се чуствувам како поразена, се чуствувам како наградена за сето ова што го сторив (Видео)

 Breaking News

Г.С.Давкова: Не се чуствувам како поразена, се чуствувам како наградена за сето ова што го сторив (Видео)

Г.С.Давкова: Не се чуствувам како поразена, се чуствувам како наградена за сето ова што го сторив (Видео)
May 05
21:13 2019

„Не се чуствувам како поразена, се чуствувам како наградена за сето ова што го сторив, ви благодарам на сите од срце“ изјави на прес конференција кандидатката за претседател, Гордана Силјановска Давкова, погледнете го видео обраќањето во продолжение:

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles