Груевски со поздрав од Будимпешта: Немој кога ќе се вратам да го видам упропастен

 Breaking News

Груевски со поздрав од Будимпешта: Немој кога ќе се вратам да го видам упропастен

Груевски со поздрав од Будимпешта: Немој кога ќе се вратам да го видам упропастен
July 05
15:58 2019

Поранешниот премиер Никола Груевски преку фејсбук статус на својата страница, ги поздрави јога мајсторите и изградениот автопат, при тоа објавувајќи и видео од 2014 година, каде тој со соработниците го стартуваат градењето на автопатската делница Скопје-Штип. Груевски на фејсбук и ги запраша своите фанови, за тие што веќе го пробале како е новиот автопат Скопје-Штип. Дали се задоволни, зошто веќе неколку недели се вози по него. Тој посака и аирлија на автопатот за сите кои ќе го возат, но и порача и на власта да го одржува, а кога ќе се врати да не го види упропастен. Еве го неговиот целосен фејсбук статус во продолжение:

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles