Груевски: Катица остро се спротиставила со зборовите: ако одам јас, ќе одиш и ти

 Breaking News

Груевски: Катица остро се спротиставила со зборовите: ако одам јас, ќе одиш и ти

Груевски: Катица остро се спротиставила со зборовите: ако одам јас, ќе одиш и ти
October 07
22:21 2019

Груевски се огласи преку фејсбук статус за новите актуелни случувања, тој статусот го започна вака: На пазарот во Струмица има многу појасен критериум за се. ЕДНО ЗБОРЕА, ОБРАТНО ПРАВАТ: ГРАДАТ ПЕРЦЕПЦИЈА ЗА ТРАНСПАРЕНТНОСТ А ГИ СУДПЕНДИРАА КРИТРИИМИТЕ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕТО НА СУДИИТЕ, КPШАТ ЗАКОНИ И ОДАТ НА ТЕЛЕВИЗИЈА ДА ГИ HАПАДHАТ ПРЕТХОДНИТЕ ЗА ОНА ШТО ГО НАПРАВИЛЕ ПРЕД 30 МИНУТИ. Напиша и за Јанева дека , која меѓудругото била свесна дека по сегашните закони не може да биде назначена за претседател на Врховниот суд, остро се спротиставила со зборовите: ако одам јас, ќе одиш и ти, што засега како што сите знаеме не е така. Сепак, Заев знае на што мислела кога го рекла тоа… пишува Груевски, неговиот целосен фејсбук статус во продолжение:

Related Articles