Груевски: Зошто ако веќе се апси со Јанакиески заедно не е и Сугарески? Ако доцнел Јанакиески, доцнел и Сугарески

 Breaking News

Груевски: Зошто ако веќе се апси со Јанакиески заедно не е и Сугарески? Ако доцнел Јанакиески, доцнел и Сугарески

Груевски: Зошто ако веќе се апси со Јанакиески заедно не е и Сугарески? Ако доцнел Јанакиески, доцнел и Сугарески
June 29
13:45 2019

Екс премиерот Груевски од Будимпешта се гласи на Фејсбук околу вчерашната акција во која беа уапсени поранешни високи државни функционери и функционери на ВМРО-ДПМНЕ. Тој смета дека со апсењата власта сака да се дефокусира јавноста од pekeтoт, kpиминалoт, неработењето и предавствата. И дека СДСМ имаат манири како нивните комунистички предци. Груевски смета дека власта сака да постигне три цели. Еве што тој напиша на својата фејсбук страница:

Related Articles