Град Скопје секој ден ќе дава по 100 евра за да ги мотивира граѓаните да седат дома

 Breaking News

Град Скопје секој ден ќе дава по 100 евра за да ги мотивира граѓаните да седат дома

Град Скопје секој ден ќе дава по 100 евра за да ги мотивира граѓаните да седат дома
March 18
21:37 2020

Пред неколку часа Град Скопје излезе со интересен фејсбук статус на нивната официјална фејсбук фан страница. Таму пишува дека Град Скопје со награда од 100 евра ќе ги мотивира граѓаните да седат дома. На Официјалната страна на Градот се појави повик под хаштаг СкопјеДома. Во статусот пишува дека избираат најдобра фотографија на тема Скопје дома и секој ден ќе се доделуваат наградиза најктреативните. Повеќе детали во продолжение, целисниот статус:

Related Articles