Градоначалникот на Куманово е позитивен, ве моли од душа и срце да ги почитувате мерките

 Breaking News

Градоначалникот на Куманово е позитивен, ве моли од душа и срце да ги почитувате мерките

Градоначалникот на Куманово е позитивен, ве моли од душа и срце да ги почитувате мерките
April 16
11:13 2020

Интегрален фејсбук статус на градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски:

Почитувани сограѓани, драги пријатели,

Сега ги добив најновите резултати за новите позитивни лица во Куманово, вкупно четириесет мои драги соѓраѓани помеѓу кои сум и јас.

Ве охрабрувам заедно и дисциплинирано да продолжиме во борбата против оваа заедничко зло, знам дека ќе го победиме, убеден сум во тоа, ве молам за воздржаност, нема простор за паника, барам од вас дисциплина, почитување на мерките и препораките за социјална дистанца.

Ве молам, од душа и срце ВЕ МОЛАМ, почитувајте ги мерките, избегнувајте ги блиските контакти, здравјето ни е најбитно, така ќе победиме сите.

Нема простор за паника, ОШЗС ќе продолжи со својата работа во борба против Короната по препораките на епидемиолозите и стручните лица.

Чувајте ми се и мислете и на себе и на своите најблиски, мислете на сите околу вас, јас останувам со вас до конечна победа! ✊✊✊

#ОстаниДома
#StopCorona

Related Articles