Вучиќ вети: Ќе скокнам со костумот во базен, ako ja добиеме таа вест

 Breaking News

Вучиќ вети: Ќе скокнам со костумот во базен, ako ja добиеме таа вест

Вучиќ вети: Ќе скокнам со костумот во базен, ako ja добиеме таа вест
May 15
20:24 2022

Александар Вучиќ, српскиот претседател очекува во јуни да добие позитивна вест за една голема инвестиција, па вети дека ќе скокне во базен ако се случи тоа. Ветувам дека ќе скокнам во базен ако ја добиеме таа вест. Ќе скокнам со костумот во базен, кажал Вучиќ за медумите. Вучиќ не откри за каква инвестиција станува збор, а медиумите шпе кулираат дека тоа е светски познат произведувач од автомобилската индустрија.

Related Articles