Време е да ставиме крај, пред законите нема извини, одговорност мора да има, напиша професорката на својот твитер

 Breaking News

Време е да ставиме крај, пред законите нема извини, одговорност мора да има, напиша професорката на својот твитер

Време е да ставиме крај, пред законите нема извини, одговорност мора да има, напиша професорката на својот твитер
July 05
21:29 2019

Професорката Гордана Силјановска излезе со коментар на Твитер за случувањата со изведбата на химната од страна на Тамара Тодевска.

Професорката постави слика од Указот за прогласување на Законот за химната на Република Македонија, дел од Законот и текстот на химната и напиша:

Време е да ставиме крај, пред законите нема извини! Одговорност мора да има!

Тамара Тодевски реши да ги откажи концертите во Прилеп и Охрид.

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles