Во овие години од животот жената е најпривлечна, велат експертите

 Breaking News

Во овие години од животот жената е најпривлечна, велат експертите

Во овие години од животот жената е најпривлечна, велат експертите
May 09
09:57 2019

емата привлечност и убав изглед никогаш не престанува да биде интересна, па и не зачудувачки што експертите се потрудиле да откријат во кои години од животот жените и мажите се најпривлечни!

Истражувањето на Универзитетот во Мичиген покажало дека мажите се најпривлечни за жените во просек од 40. до 50. години од животот.

Од друга страна, најголемата привлечност за жените започнува по 18. година и со текот на годините само се намалува – паѓа, а во просек се најпривлечни на 23 години.

Колку е точно ова истаржување одлучете самите.

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles