Влатко Ѓорчев pacпали по Таки Фити: Каде си, каде е бројчаникот, сега долгот е 70%

 Breaking News

Влатко Ѓорчев pacпали по Таки Фити: Каде си, каде е бројчаникот, сега долгот е 70%

Влатко Ѓорчев pacпали по Таки Фити: Каде си, каде е бројчаникот, сега долгот е 70%
May 18
07:42 2022

Може една изјава од Таки Фити за долгот? Каде е бројчаникот? Фискален часовник? Во 2016 година СЕКОЈ ДЕН даваше изјави за 45 % долг. Сега долгот е 70 %. Каде е Таки Фити? – Напиша Влатко Ѓорчев на својата фејсбук страница:

Related Articles