Владимир Милчин: Да разјасниме кој ќе го врати ВМРО-ДПМНЕ на власт

 Breaking News

Владимир Милчин: Да разјасниме кој ќе го врати ВМРО-ДПМНЕ на власт

Владимир Милчин: Да разјасниме кој ќе го врати ВМРО-ДПМНЕ на власт
August 17
14:51 2019

Владимир Милчин преку фејсбук статус ги коментира најновите случувања во државава. Тој на неговиот фејсбук профил напиша: Да разјасниме нешто: Не јас, не Геро, туку вие од власта и околу неа ќе го вратите ВМРО-ДПМНЕ на власт!

Related Articles