Владата одлучи: Ова е новото работно време на кафаните, кафичите и другите угостителски објекти

 Breaking News

Владата одлучи: Ова е новото работно време на кафаните, кафичите и другите угостителски објекти

Владата одлучи: Ова е новото работно време на кафаните, кафичите и другите угостителски објекти
June 19
20:04 2020

Веќе е потврдено од претставници на Владата дека, Pаботното време на угостителските објекти се продолжува до полноќ во работните денови и до 1 часот по полноќ за време на викендите. Ова го одлучи Владата на вечерашната седница, а информацијата ја потврди министерот за економија, Крешник Бектешши. Бектеши на својата страница напиша: Донесена одлука за продолжување на работното време на угостителските објекти до полноќ во работни денови и до 1 часот после полноќ за време на викендот.

Related Articles