Владата за само 2 и пол години направи 782 километри патишта, велат од СДСМ

 Breaking News

Владата за само 2 и пол години направи 782 километри патишта, велат од СДСМ

Владата за само 2 и пол години направи 782 километри патишта, велат од СДСМ
February 26
09:18 2020

Веќе никој не знае во нашата држава кој повеќе направил, а кој не. На фејсбук страницата од СДСМ објавено е видео со наслов:

ВМРО-ДПМНЕ правеше профитерски проекти, Владата предводена од #СДСМ направи 782 километри патишта за само две и пол години.

Видеото има неколку поглавја за патиштата, но и за гасификацијата, реализација на 94% од планот за гасификација:

Последното поглавје е тоа дека се реализирани 86% од капиталните инвестиции во државата.

Related Articles