Владата го paзpeши Исеини, а тој и се заблагодари и кажа дека функцијатане може да те направи нешто што не си бил

 Breaking News

Владата го paзpeши Исеини, а тој и се заблагодари и кажа дека функцијатане може да те направи нешто што не си бил

Владата го paзpeши Исеини, а тој и се заблагодари и кажа дека функцијатане може да те направи нешто што не си бил
July 10
07:43 2019

Владата го paзpeши Џеват Исени од функцијата неизвршен член на Одборот директори на акционерското друштво за стопанисување со деловен простор, со што автоматски му престанува и функцијата Претседател на Одборот на директори на АДСДП, по скандалозната снимка со пиш Toл на свадба, за кој тој тврди дека е гаceн.

Тој се заблагодари на Фејсбук и напиша дека функцијата не може никогаш да те направи нешто што не си бил.

Секогаш бев, сум и ќе бидам сервис на граѓаните и ќе се борам за правичност, одговорност и законитост во државата.

Од низа ситуации во животот човекот учи дека функцијата не може никогаш да те направи нешто што не си бил, тоа го носиш во себе, а тоа се основните клучни работи на една личност – одговорност, лојалност и правичност, напиша Исени на фејсбук.

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles