Вицепремиерот: Денес ми се јавија луѓе од Германија да ми понудат 5 милиони вакцини

 Breaking News

Вицепремиерот: Денес ми се јавија луѓе од Германија да ми понудат 5 милиони вакцини

Вицепремиерот: Денес ми се јавија луѓе од Германија да ми понудат 5 милиони вакцини
March 15
21:44 2021

Секој ден ми се јавуваат луѓе за вакцини. Денеска ми се јавија луѓе од Германија да ми понудат 5 милиони вакцини. Се јавуваат и од други земји. Сум имал контакт со доста луѓе. Ова станува трговија веќе, што не е добро. Јас не верувам во нарачки надвор од официјалните процедури. Ова е глобална пандемија. Затоа, да почекаме уште малку и вакцини ќе има, рече Груби. ИзворПрес24.

Related Articles