ВИДЕО: Heвpeме во Битола, само со глисер се влегува во градот, булеварите полни со вода

 Breaking News

ВИДЕО: Heвpeме во Битола, само со глисер се влегува во градот, булеварите полни со вода

ВИДЕО: Heвpeме во Битола, само со глисер се влегува во градот, булеварите полни со вода
July 04
19:43 2020

Силен дожд ја зафати Битола, автомобилите едвај се движат по градските улици кои се преполни со вода, веќе кружат видеа и фотографии на социјалните мрежи од состојбата во градот на Конзулите. Вирално видео кое што се шири на социјалните мрежи, објавено пред речиси еден час, се забележува како влезот по булеварот во Битола е пловен како река. Автомобилите се паркирани, а дел се обидуваат да поминат низ големата вода. Во продолжение, погледнете го видеото објавено од Александар С. на фејсбук кое што за еден час собра над 10.000 гледачи, видео:

Related Articles